Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Greek Radio v1.0 - Listen Greek Radio Stations 24/7

Το Greek Radio είναι ένα πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε τους αγαπημένους σας ελληνικούς - και μη - σταθμούς Online, από το PC σας!
Το Greek Radio διαθέτει 25 από τους πιο γνωστούς εμπορικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, ενώ, σας παρέχει τη δυνατότητα να εισάγετε και άλλους σταθμούς, είτε ελληνικούς είτε ξένους.

Μερικά από τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του Greek Radio είναι:


  • Import & Export Stations List
  • Startup Station
  • Minimize to System Tray
  • Start Minimized


Αναλυτικά:


  • Import & Export Stations List: Μπορείτε να εισάγεται αρχεία κειμένου με URLs από Online ραδιοφωνικούς σταθμούς(Import). Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη λίστα με τους σταθμούς σας σε αρχείο κειμένου (.txt) για backup ή για να την μοιραστείτε με άλλους χρήστες του Greek Radio.



  • Startup Station: Μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας σταθμό - είτε από τους 25 προεπιλεγμένους είτε από τους σταθμούς σας - ώς προεπιλεγμένο σταθμό και την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το πρόγραμμα αυτός ο σταθμός θα παίζει αυτόματα.



  • Minimize to System Tray: Δυνατότητα ελαχιστοποίησης του προγράμματος όχι στην γραμμή εργασιών των Windows(taskbar), αλλά στο System Tray (Προεπιλεγμένη ρύθμιση: Checked ). Μπορείτε να χειριστείτε τις βασικές λειτουργίες όπως Play/Stop και Mute κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο που εμφανίζετε στο System Tray.



  • Start Minimized: Εφόσον έχετε επιλέξει έναν σταθμό ως προεπιλεγμένο, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε το πρόγραμμα να ξεκινάει ελαχιστοποιημένο στο System Tray και να παίζει αυτόματα τον αγαπημένο σας σταθμό. Σημείωση: Προϋποθέτει ότι η επιλογή "Minimize to Tray" είναι ενεργοποιημένη.










greek_radio










Download: http://tinyurl.com/grkrad
Mirror: Greek Radio Setup.zip

18 σχόλια:

  1. Αν έχετε πρόβλημα με το σταθμό Athens DeeJay 95.2 κάντε add το παρακάτω link στη λίστα, εκπέμπει και σε αυτό το link:

    mms://radiofeeds1.mediabox.gr/deejay

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wraio programmataki kai poly xrisimo...
    uparxei kanena add on i to exei proxwrisei wste sta tabs twn stathmwn na emfanizontai ta simatakia twn staumwn?
    ua itan poly cool!!!

    nasai kala pantos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thanks! Afto me ta tabs pou les den katalava akrivws ti ennoeis.. alla kali idea afti me ta simatakia.. 8a to'xw sta ipopsin mou..
    Genika,
    Oti protaseis h idees iparxoun gia to Greek Radio, kante post edw i stilte mou mail gia na tis simperilavw stin epomeni version!
    Euxaristw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν ιδέα απίστευτη.
    Ωραίο απλό λειτουργικό.
    Του έβαλα κάμποσους σταθμούς και παίζει απροβλημάτιστα.
    Ωραία ιδέα το να παίζει έναν σταθμό με το που ανοίγει, επίσης καλή ιδέα το να κάνει Minimize στο systemtray.

    Mια ερώτηση έχω μόνο.
    Γίνεται να βάλουμε τους δικούς μας σταθμούς σαν κουμπάκια όπως οι άλλοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς το παρόν το Greek Radio δεν παρέχει τέτοια δυνατότητα, ωστόσο μπορώ ίσως να βάλω στην επόμενη version πχ μια μπάρα με 5 κουμπία για την αποθήκευση αγαπημένων σταθμών από URLs ή κάτι παρόμοιο. Καλή η ιδέα σου και σ'ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kalimera Vaggeli,

    Xilia eyxaristo gia to programmataki...makari na ixeres posa atoma exeis sosei stin xenitia me to prog sou...

    Tha sou zitousa mia diorthosoula mono (an einai dinaton)...
    Otan klineis to prog kai paizei kapoios stathmos sou zitaei confirmation...prosopika xrisimopio XP kai Vista kai einai arketa enoxlitiko ta vradia pou den exo orexi, xrono kai klino ton pc apo to power button...einai dinaton na valeis epilogi oste to prog na min zitaei confirmation eno to kleineis kai paizei enas stathmos?

    Na sai kala kai pali...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι που το πρόγραμμα μου έχει ανταπόκριση από τον κόσμο και αυτό με ωθεί ώστε να συνεχίσω την ανάπτυξη του και να το κάνω ακόμα καλύτερο.
    Πολύ καλή η παρατήρησή σου για το confirmation, συνήθως στα προγράμματα μου βάζω για τις περισσότερες δυνατότητες επιλογή απενεργοποίησης, το confirmation ήταν παράληψή μου και φαντάζομαι θα δημιουργεί πρόβλημα και στο Shutdown Programmer αν δεν έχεις επιλέξει Force και δε 8α κλίνει το PC. Οπότε λοιπόν, στην επόμενη version του Greek Radio το confirmation θα είναι προεραιτικό και θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Ευχαριστώ για την επισήμανση, αν εντοπίσεις κάτι άλλο το οποίο θα μπορούσα να διορθώσω μη δυστάσεις να αφήσεις σχόλιο στο blog ή να μου στήλεις mail, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το λειτουργικο ειναι απιστευτο κ ιδιαιτερα λειτυργικο....ευχαριστουμε παρα πολυ..
    θα ηθελα να σε ρωτησω..για τον σταθμο διεση υπαρχει καποιο url,γιατι δε μπορω να το βρω..

    ευχαριστω κ παλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Link για το σταθμό #Δίεση 101.3:

    http://diesi.live24.gr/diesi1013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο!
    Πολύ ωραίο και εύκολο στην χρήση του. Μιά επισήμανση θα ήθελα να κάνω και εγώ, εάν γίνετε να μπει μια επιλογή ετσι ώστε με το που ανοίγει το λειτουργικό των windows να ξεκινάει αυτόματα η λειτουργία του προγράμματος minimized στο systemtray με την μουσική να παίζει.

    Είναι εύκολο να μάθουμε πότε περίπου να περιμένουμε την επόμενη version.

    Ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η επισήμανσή σου είναι ήδη στη λίστα με τις αναβαθμίσεις για την επόμενη version! Το πότε αυτή θα είναι έτοιμη δε μπορώ ακόμα να το διευκρινίσω, όμως σίγουρα δε θα είναι πριν το νέο έτος. Ωστόσο, αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια μικρή αναβάθμιση πριν την επερχόμενη version 2, αν δω ότι αυτή θα μου πάρει χρόνο. Για ο,τι νεότερο αφορά την επόμενη version του Greek Radio θα υπάρχει ενημέρωση μέσω comment, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο πολύ καλή δουλειά. Μια παρατήρηση μόνο... Θα προτιμούσα να είχα τη δυνατότητα να κάνω edit στα κουμπάκια με τους σταθμούς και να βάλω όποιους θέλω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα και με γλυτωσες απο τις playlist σε διαφορα προγραμματα.
    Μια προταση αισθητικου περιεχομενου θα ηταν στο κουμπι του καθε σταθμου να υπαρχει διπλα ή στο backround το logo του σταθμου για ευκολη ανευρεση. Ή τουλαχιστον η επιλογη να το προσθεσουμε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για σου Βαγγελη και χρονια πολλα μετα απο ενα format που εκανα και ενω το προγραμμα λειτουργουσε κανονικα εντελως ξαφνικα σταματησε να λειτουργει.Μου βγαζει το ακολουθο σφαλμα (η εφαρμογη greek radio αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της ζητουμε συγνωμη για την αναστατωση )και μου ζηταει να στειλω αναφορα στην microsoft.Εχω κανει απεγκατασταση το προγραμμα ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα εαν μπορεις βοηθησε με γιατι ειναι ενα πολλυ χρησιμο προγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για σου Βαγγελη και χρονια πολλα μετα απο ενα format που εκανα και ενω το προγραμμα λειτουργουσε κανονικα εντελως ξαφνικα σταματησε να λειτουργει.Μου βγαζει το ακολουθο σφαλμα (η εφαρμογη greek radio αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της ζητουμε συγνωμη για την αναστατωση )και μου ζηταει να στειλω αναφορα στην microsoft.Εχω κανει απεγκατασταση το προγραμμα ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα εαν μπορεις βοηθησε με γιατι ειναι ενα πολλυ χρησιμο προγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λειτουργούσε κανονικά και μετά το format ή το έβγαλε αυτό όταν το άνοιξες πρώτη φορά; Για να λειτουργήσει το πρόγραμμα χρειάζεται το .Net Framework v2.0 της Microsoft που μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:

    http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe

    Αν το πρόβλημα δεν είναι αυτό, τότε δoκίμασε να κατεβάσεις πάλι το Greek Radio και να το εγκαταστήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το προγραμμα λειτουργουσε κανονικα και μετα το format το net framework το εχω και το 3.5 μαλιστα, εχω δοκιμασει και την απεγκατασταση με το your unistaller αλλα οταν το κανω ξανα εγκατασταση παλι μου βγαζει το ιδιο προβλημα.δεν ξερω τι να πω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν το πρόβλημα δεν είναι το .NET Framework τότε μάλλον ευθύνονται τα Windows για 1002 λόγους, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες...
    Το Greek Radio έχει ως βάση το Windows Media Player, αν αυτό λειτουργεί και το Greek Radio όχι τότε τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα...
    Κατέβασε ένα άλλο πρόγραμμά μου και δοκίμασε να δεις αν τρέχει κανονικά.
    Η πιο αποτελεσματική λύση πάντως θα είναι ένα format...

    ΑπάντησηΔιαγραφή